27 Οκτ 2011

Γιάννης Λάτσιος Η πρωινή ζώνη, ο ανταγωνισμός και τα νέα πρόσωπα στον ΑΝΤ1

Για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αλλά και για τους «αντιπάλους» μίλησε ο Γιάννης Λάτσιος και σχολίασε κάθε πρόσωπο και εκπομπή της τηλεόρασης ξεχωριστά.
Για το «Πρωινό ΑΝΤ1»: «Η πορεία μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλή, έχει ένα στίγμα ξεκάθαρο, πιστεύω ότι...
...θα πάμε και καλύτερα στο μέλλον, είναι ακόμη νωρίς. Τα νούμερα της τηλεθέασης της πρώτης μέρας ήταν εξαιρετικά μεγάλα, όχι άδικα. Υπήρχε αναμονή και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού».
Για το «Πρωινό Μοu»: «Δεν με αγχώνει κάποιο πρόγραμμα ανταγωνισμού. Ο Γιώργος και η Φαίη είναι καλοί επαγγελματίες».
Για την Έλενα Παπαρίζου στο «Dancing On Ice»: «Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή! Είναι ίσως η πιο σημαντική τραγουδίστρια της γενιάς της (…) Ήταν ανοιχτή (στην πρόταση). Βρίσκω ότι είναι ένας έξυπνος και ενδιαφέρων άνθρωπος».
 Για την Τζένη Μπαλατσινού στο «Dancing On Ice»: «Πιστεύω ότι έχει "δρόμο" μπροστά της. Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή! Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάνει το «Νext top model» ως κριτική επιτροπή και εκεί είδαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος και έχει τα εκφραστικά μέσα, αλλά και τη “στόφα” στο να γίνει αυτό που φέτος της προτείναμε».
Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν είχαμε κάποιο ρόλο να της προτείνουμε. Μετά τα Χριστούγεννα είναι στα σχέδιά μας το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Η πρόταση είναι ανοιχτή. Νομίζω θα συνεργαστούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου