26 Οκτ 2011

Η Ελένη σχολιάζει τα τούρκικα σίριαλ και την πρωινή ζώνη

Την άποψή της για τα τηλεοπτικά δρώμενα εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη». Η 41χρονη παρουσιάστρια σχολίασε την «εισβολή» των τούρκικων σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και την «μάχη» της πρωινής ζώνης μεταξύ Mega και ΑΝΤ1...

Μετά από 16 χρόνια εμπειρίας στην πρωινή ζώνη, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την «μάχη στήθος με στήθος» όπως χαρακτηρίστηκε, μεταξύ των εκπομπών «Πρωινό Μου» και «Πρωινό ΑΝΤ1».
«Πέντε εκπομπές οι άνθρωποι έχουν παίξει. Και οι μεν και οι δε. Είναι τόσο νωρίς» υποστήριξε η παρουσιάστρια του Alpha, τη στιγμή που οι συνεργάτες της έκαναν λόγο για «κονταροχτυπήματα» στην πρωινή ζώνη.
Η Ελένη Μενεγάκη συμπλήρωσε: «Είναι οι δυο τους τώρα (οι δύο πρωινές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1). Θα είναι κάπου κοντά το πράγμα. Κάποιες μέρες θα είναι ο ένας εδώ.. κάποιες μέρες ο άλλος πιο κει (…)» «Χαλαρώστε! Να κάνουμε αυτή την κουβέντα τον Γενάρη, όχι τώρα!» κατέληξε.
Όσον αφορά τα τούρκικα σίριαλ που προβάλλονται στην τηλεόραση δήλωσε: «Το βράδυ αν κάτσεις και κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση, ακούς την τούρκικη γλώσσα. Αυτή κυριαρχεί» ανέφερε χαρακτηριστικά και πήρε θέση για την- τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε: «Είναι πρωτοφανές για εμάς, να έχει φτάσει Οκτώβρης, να τελειώνει και να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη εκπομπές. Μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος περιμένει κάθε εκπομπή να ξεκινήσει φέτος. Και έφθασε Νοέμβρης και μαζεύεται και περιμένει με αγωνία κάθε εκπομπή που ξεκινάει» σχολίασε, δείχνοντας τον προβληματισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου