2 Νοε 2011

Ζήνα Κουτσελίνη: Δεν μου αρέσει η Σίσσυ Χρηστίδου (video)

Την κριτική της για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και για τις νέες εκπομπές άσκησε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι δεν της αρέσει το «Πρωινό ΑΝΤ1», και ειδικότερα η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Νιώθω ότι τα κανάλια είναι στην εντατική» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκινώντας τη συζήτησή της με την Ελένη Μενεγάκη. Η επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια του «Πρωινού Καφέ» δήλωσε για τα τηλεοπτικά δρώμενα:
Για το «Πρωινό ΑΝΤ1»:
Είναι αδύναμο τηλεοπτικό προϊόν, θέλει δουλειά। Πρέπει να δώσουν περισσότερη αξία στον Χρήστο Φερεντίνο, γιατί το αξίζει (…) Μιλάνε πολύ τέσσερεις παρουσιαστές. Όλοι μαζί κάθονται στο ίδιο τραπέζι, όλοι μαζί κάνουνε συνέντευξη».

Για την Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μου αρέσει η Σίσσυ τηλεοπτικά. Δεν είναι δίδυμο. Πηγαινοέρχεται από δω, πάει από κει ( ..) Δε μου λέει κάτι. Αφήνει στην “απ’ έξω” τον Χρήστο που θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστής»
Για την Κατερίνα Ζαρίφη: «Όταν παίρνεις τη Ζαρίφη, την παίρνεις για πρωταγωνίστρια. Αν θέλαμε Σίσσυ με Φερεντίνο, θα είχαμε άλλους “πασαδόρους”. Η Ζαρίφη θέλει την πάσα για τον εαυτό της».
Για την Άννα Βίσση: «Έχω κουραστεί όλο αυτό το διάστημα. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται για ένα σόου καταπληκτικό (…) Με ενδιαφέρει αυτό που θα δω να είναι αληθινό. Μου άρεσε που είδα τη σταρ Βίσση να μιλάει με την κόρη της και να λέει: “περάσαμε ό, τι περάσαμε, αλλά είμαστε εδώ”»
Για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Έχει την ιδέα, έχει την Τατιάνα που είναι κεντρική παρουσιάστρια, αλλά κάτι λείπει! Η επιλογή αυτών των τεσσάρων γυναικών δεν είναι η ιδανική!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου