16 Νοε 2011

Τι της αρέσει στην Ελένη σε έναν άνδρα;



Αν και πριν δύο μέρες η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει ότι στους άνδρες της αρέσουν οι ουλές στο πρόσωπο, στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» αποκάλυψε και άλλα στοιχεία σχετικά με τις προτιμήσεις της στο αντίθετο φύλο.
«Ξέρετε τι μου αρέσει πολύ σε έναν άνδρα;» είπε η 42χρονη παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της. «Μου αρέσει να...
μιλάει πολλές ξένες γλώσσες. Να πάμε μαζί στο εξωτερικό και να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Όπου και να πάμε, να ξέρει να παραγγείλει. Λίγες λέξεις στην κάθε μία (γλώσσα), δεν σου είπα να μιλάει άπταιστα και να έχει πέντε πτυχία, καμία σχέση».
Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε επίσης, ότι της αρέσει ο άνδρας που μπορεί να επισκευάσει πράγματα του σπιτιού. Όπως, για παράδειγμα, να αλλάξει λάμπα, να φτιάξει τα υδραυλικά, ή κάτι που θα χαλάσει. Αυτό που της αρέσει περισσότερο όμως, είναι να έχει ταλέντο στη μαγειρική:
«Πόσο μ’ αρέσει βρε παιδιά να μαγειρεύει ο άνδρας! Δε σου λέω να ξέρει τα πάντα, να ξέρει πέντε φαγητά. Αλλά είναι ωραίο να σου μαγειρεύει» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου