16 Νοε 2011

Θανάσης Τσαλταμπάσης Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Δραγούμη, αλλά και για την αλλαγή στην προσωπική του ζωή τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Μήλο» με τη Ναταλία Δραγούμη. Μία συνεργασία απρόσμενη όπως είπε, που...
τον τιμά ιδιαίτερα: «Η Ναταλία είναι πολύ πιο έμπειρη και πολλά χρόνια στο χώρο από μένα. Ο τύπος αυτός (που υποδύεται στο θέατρο) τη “ρίχνει” με την αυτοπεποίθησή του».
Ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός από το σίριαλ «Πίσω στο σπίτι» το οποίο έκανε χθες πρεμιέρα στο Mega: «Το κάνουμε με τόσο ζήλο όλοι και με τόση αγάπη. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Μαρία Καβογιάννη είναι μεγαλόψυχοι και δοτικοί άνθρωποι» δήλωσε.
Η κοπέλα με την οποία έχει σχέση τα τρία τελευταία χρόνια του έχει αλλάξει τη ζωή, όπως παραδέχθηκε: «Συνειδητοποιώ τώρα περνώντας ο καιρός. Γιατί ήμουν της ατασθαλίας γενικότερα, ότι έχω βρει ένα λιμανάκι με ουσία. Βλέπω την άλλη μεριά του νομίσματος και μου αρέσει πάρα πολύ» ομολόγησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου