30 Οκτ 2011

Η Ελένη πήγε να μαζέψει ελιές

Την ξεκαρδιστική περιπέτειά της με παπαράτσι περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη! Όλα ξεκίνησαν, όταν η 41χρονη παρουσιάστρια πήγε να μαζέψει ελιές στη γειτονιά της! Την ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη ομολόγησε πως...
...έχει αδυναμία στις ελιές. Όχι όμως τις ελιές που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ. Η Ελένη είναι παραδοσιακή νοικοκυρά και θέλησε να μαζέψει ελιές από τα δέντρα της γειτονιάς της! Πού να ήξερε όμως η 41χρονη παρουσιάστρια, ότι οι φωτογράφοι «παραμόνευαν» λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι της και λίγο έλειψε να δούμε στα εξώφυλλα των περιοδικών την «ωραία Ελένη» να μαζεύει ελιές!
«Γύριζα από το σούπερ μάρκετ και λέω "θα πάρω μία σακούλα και θα μαζέψω ελιές από τα δέντρα εδώ απ' έξω!» περιγράφει η Ελένη Μενεγάκη. «Παρκάρω το αμάξι μου δεξιά, στην άκρη, παίρνω τη σακούλα μου και κατεβαίνω να πάω να μαζέψω ελιές. Και έτσι όπως βγαίνω, βλέπω πιο κάτω ένα φωτογράφο!» είπε και ξέσπασε σε γέλια!
«Πήρα τη σακούλα μου, όπως ήμουνα, από το σούπερ μάρκετ και γύρισα πίσω και μπήκα ξανά στο αμάξι! Φαντάζεσαι να έβλεπες την άλλη μέρα τίτλο: "η Μενεγάκη μαζεύει ελιές"!». είπε γελώντας η Ελένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου